Despre noi

Credius IFN și-a propus să devină alegerea ta numărul 1 pentru finanțarea proiectelor ce îți vor dezvolta afacerea.

Creditul nostru dedicat persoanelor fizice autorizate îți va schimba percepția despre finanțarea afacerii tale. Cu noi descoperi cât este de ușor și rapid să obții un împrumut.

De ce noi?

Pentru că viziunea și valorile noastre corespund nevoilor tale.

Când ușile ți se închid, Credius ți le deschide. Noi susținem cu încredere ideile tale, credem că un viitor de succes stă în forța celor întreprinzători, de cei ca tine, care îndrăznesc să pornească propria afacere.

Despre noi

Credius IFN SA este o persoană juridică română, constituită ca societate comercială pe acțiuni de tip închis, care își desfășoară activitatea în conformitate cu prevederile legii romane și ale actului constitutiv.

Credius IFN SA activează pe piața IFN-urilor din Romania din Aprilie 2013 și oferă soluții de finanțare pentru nevoi personale, produse și servicii sau microfinanțare PFA. Activitatea de creditare a companiei se desfășoară în deplină concordanță cu prevederile legii 93/2009, OUG 50/2010, Regulamentului BNR 20/2009, Regulamentului BNR 5/2012, legea 677/ 2001 și toate normele și reglementările emise pentru îndrumarea activității de creditare.

Misiunea Credius IFN SA este aceea de a promova și oferi produse de creditare persoanelor fizice și persoanelor fizice autorizate.

Oferim sprijin financiar și consultanță de specialitate tuturor persoanelor și entitătilor juridice dornice de a accesa un produs de finanțare.

Un produs financiar important din portofoliul Credius este creditul destinat micro-intreprinzătorilor, produs financiar ce se afirmă prin documentație minimă, perioadă contractuală extinsă de până la 120 de luni, fără garanții sau giranți, rapiditate și acoperire națională.

Aprobare rapidă

Soluționarea rapidă a cererii de credit

Condiții avantajoase

Perioada de creditare de până la 120 de luni

Simplitate

Fără documente ce atestă destinația banilor

Încredere

Fără garanții și fără girant

Mărește-ți afacerea printr-un împrumut de la CREDIUS.

sau sună la 031 9005
Contact

Ai întrebări despre un credit, fie pentru PFA sau orice alt tip de credit?
Contactează-ne la: